Sunday, March 6, 2011

Microsoft lanserer IE6 Deathwatch

Ved Gregg Keizer, Computerworld Microsoft lanserte i dag en Deathwatch for sin 10-år gamle Internet Explorer 6 nettleseren, sier det ville "se IE6 borte for godt."
Liknende varer: Microsoft teller ned til IE6's Death Microsoft Prøver Dens darndest til Bud IE6 Adieu Microsofts Andel av Browser Market Krymper som IE6 Begynner å Fade AwayIE6 vil ikke dø så lenge Kina Loves det Retro Browser War: IE6 vs Netscape i 2011 Er IE6 holde Windows 7 fra Making inntog? Ifølge Microsoft, som sitert statistikk fra Web analytics firmaet Net Applications, har IE6 fortsatt en 12% global bruk aksje, med nesten halvparten av det i Kina, lenge en høyborg for den aldrende nettleseren.
Microsoft ønsker å kjøre IE6 andel under 1%. 
"Vi bringer deg det neste trinnet i vår oppgave å se IE6 borte for godt, sier Roger Capriotti, leder av IE's markedsføring, i et blogginnlegg fredag. "For å demonstrere vår forpliktelse til å bli kvitt IE6, vi lanserer et nettsted."
Dette området, ie6countdown.com, viser Net Applications 'bruk andel tall for IE6 i 43 land, inkludert USA, Kina (hvor millioner av mennesker fortsatt bruker IE6), Japan, Tyskland og Russland, samt nettleseren nåværende globale aksje.
Nettstedet idretter også koblinger som bedriftens IT-avdelinger kan trykke for å få råd om hvordan du kan migrere til nyere nettlesere. I utviklede land som USA, er IE6 festning i virksomhet, der oppgradering kan være vanskelig på grunn av tilpassede webapplikasjoner eller intranett designet for den gamle nettleseren.
Microsoft ønsker IE6 Død Microsoft har ikke gjort en hemmelig av sin kampanje for å drepe IE6. Så lenge siden som i august 2009 sa et selskap executive, "Friends ikke la venner bruke IE6." Selskapet har hatt suksess i å kjøre ned IE6 bruk: I august 2009, toppet IE6 andel 25%.
Capriotti knyttet lanseringen av IE6 Deathwatch nettstedet til den første årsdagen for en IE6 "begravelse" arrangert av Denver, Colorado-baserte Web-design firma Aten Design Group. Microsofts IE6 sendte en bukett med blomster til hendelsen, med et kort som leser, "Takk for de gode tidene, IE6."
Ifølge Net Applications, har Kina den tvilsomme æren av å ha den høyeste andelen av brukere som kjører IE6: 34,5%.
"I Kina er fortsatt IE6 den dominerende nettleseren, sier Vince Vizzaccaro, Net Application visepresident for markedsføring, i et intervju mandag.
Andre land med en høyere-enn-gjennomsnittet IE6 aksje inkluderer Sør-Korea (24,8%), India (12,3%) og Taiwan (10,7%). I USA er IE6 andel på kun 2,9%.
Selv om Microsoft har skrytt IE8 og den forestående IE9 som erstatning for IE6 og 2006's IE7, er det ikke vært i stand til å stoppe brukere fra å forlate sin nettleser linje for rivaler som Google Chrome og Apples Safari.
I de siste 12 månedene, har IE mistet 4,8 prosentpoeng, slippe til en 56,8% andel. Tapene ville vært enda større hadde Net Applications ikke revidert sin vekting metodikk forrige måned. Den ene-time regnskapsmessig endring presset opp IE andel av det største en-måneds beløpet siden Net Applications start sporing nettleseren bruk.
I samme periode har Chrome fått 5,3 poeng, mens Safari har økt sin andel med 1,9 prosentpoeng.
Hvis IE6 fortsetter å tape dele på tempo det er etablert det siste året, bør leseren falle under 1% mark i juni 2012.
Microsoft har lovet å støtte IE6 til april 2014. Gregg Keizer dekker Microsoft, sikkerhetsspørsmål, Apple, nettlesere og generell teknologi breaking news til Computerworld. Følg Gregg på Twitter på @ gkeizer eller abonnere på Gregg RSS-feed. Hans e-postadressen er gkeizer@computerworld.com.
Les mer om nettlesere i Computerworld Nettlesere Topic Center.

For mer enterprise computing nyheter, gå til Computerworld. Story copyright © 2011 Computerworld Inc. Alle rettigheter reservert.

No comments:

Post a Comment