Friday, March 25, 2011

Angry Birds Gratis for PC

Onsdagens Top Story er Angry Birds fortsetter søken etter verdensherredømme, denne gang ved å tilby en gratis versjon for Windows-PCer.
Av Pete Davison, GamePro 23 mars 2011 10:50

Det er en veldig liten mulighet for at det er noen få mennesker igjen i verden som ennå ikke har spilt Angry Birds, kanskje på grunn av ikke å eie en kompatibel enhet. Nå er det ikke mange unnskyldninger igjen for å ikke prøve det, som PC-versjonen er gratis for en begrenset periode via et spesielt tilbud fra Intels AppUp Center og Bestbuy.

Intels AppUp Center lansert tilbake i januar som et svar på Apples Mac App Store som dukket opp som en del av et OS X oppdatering rundt samme tid. Det er et frittstående program som kommer forhåndsinstallert på nye Intel Atom-baserte netbooks, men er også tilgjengelig for nedlasting for standard Windows-og Linux-bokser. I likhet med Mac og iOS App Stores (og ikke copyright-krenkende ekvivalenter for Android) det gir brukerne muligheten til å utforske og oppdage nye bruksområder for sine enheter, prøve dem ut og kjøpe dem. Den AppUp Center kan også brukes som et alternativ "lanseringen pad" for nedlastede apps stedet for å bruke Windows Start-menyen, gjør den en god løsning for folk som finner seg forvirret av tradisjonell bruk av datamaskinen.

For å få hendene på en gratis kopi av Angry Birds for Windows, må du laste ned AppUp Center klienten fra Best Buy sin nettside. Da er det en enkel sak for å registrere en konto (som sikrer at du sier du bor i USA, selv om du ikke) og logge inn for å finne $ 4.99 avgiften for Angry Birds fravikes. RockPaperShotgun rapporterte at det å ha AppUp Center allerede installert krever at brukere å avinstallere og installere via bestbuy link, og potensielt å måtte registrere en ny konto. Men du får en $ 4.99 spill gratis ut av det, mens Rovio, Intel og Best Buy alle får litt gratis reklame.

PC-og Mac-versjoner av Angry Birds har ikke vært fullt så populær som den iOS og Android versjoner, kanskje fordi det opprinnelig var utformet som en berøringsskjerm mobile spill. Eller kanskje fordi det er hele nettsteder som dette viet til gratis-å-spille Flash-baserte fysikk spill, hvorav mange er ganske mye bedre enn den tungt markedsførte Angry Birds.

Og hvis du fortsatt holder ut, ikke glem at spillet er tilsynelatende kommer til Facebook ganske snart. Det finnes ingen utvei.

No comments:

Post a Comment