Tuesday, March 29, 2011

iPad 2 Defekter Kommer

Av Paul Suarez, PCWorld 27 mars 2011 13:49
Nå har du sikkert hørt om de påståtte Facetime frysing og baklyset blødning problemer overfor iPad to eiere.

PC World kan ikke bekrefte dem, og det er ingen indikasjoner disse glitches skaper alvorlige problemer for forbrukerne. Vi kan bare kjenne at folk diskuterer problemene online - og lover å holde orden på dem.

Her er en rask oversikt over noen mulige iPad to saker som trekker chatter på support forum og andre steder:

Finicky FaceTime
Som rapportert tidligere av PC World's Jared Newman, er Apples support forum ser en økning i antall klager sier FaceTime video chat fryser etter bruk for første gang.

Problemet er løst ved å starte iPad.

Bakgrunnsbelysning Bleeding
Mer problematisk enn glitchy FaceTime programvare er rapporter om iPad 2 bakgrunnsbelysning lekkasje. Noen iPad eiere, kanskje mest kjent Cult of Mac's David Martin, har lagt merke ujevne flekker av lys å dukke opp rundt kantene av tabletten display.

Martin tok sin opprinnelige modellen i å bli erstattet, og en Apple Genius bemerket at utskifting også led av det samme problemet. Høres ut som en produksjon problem som må løses i fremtiden.

Kameraproblemer
Cult av Mac hørt rapporter om wonky farger dukker opp i et par rammer av video. Writer Brian Sweet sa han la merke til problemet i sin iPad 2 siden lanseringsdagen. Han er ikke sikker på om problemet er hardware eller software-relatert.

Sweet tok to og et halvt minutter video kjører gjennom en bilvask og la merke til problemet dukket opp tre ganger.

iPad kameraet registrerer en bilvask

Digital trender samlet en roundup av andre viktige saker som folk rapporterer online, inkludert et dårlig trådløst, UK web orden glitches, gule lapper grunnet våt festelim, døde piksler, og høyttalere bli sittende fast i hodetelefon-modus.

No comments:

Post a Comment