Wednesday, April 13, 2011

YouTube presenterer Live Streaming Service

Ved Sharon Gaudin, Computerworld 12 Apr 2011 5:59 pm
YouTube utvider sin video tilbud, lansere en live streaming-tjenesten å utfylle sin katalog av innspilte videoer.

Ledere tok sent i forrige uke wraps av YouTube Live, som integrerer live-streaming evner til YouTube-plattform.

YouTube lanserte også en ny side der brukere kan gå for å finne oppføringer av live-eventer.

Mandag ettermiddag, kunne tilskuere se live spill fra Indian Premier League Cricket og et Stanford University foredrag om virkningen av tobakk industrien på globale helse.

På dette punktet, kan ikke bare noen live videodatastrøm på området. Selskapet har fungert som en velger liste med partnere. Imidlertid er YouTube håpet å vokse denne listen i de kommende månedene.

"Vi vil også starte gradvis rulle ut våre live streaming beta-plattformen, som vil tillate visse YouTube partnere med kontoer i god anseelse å streame live innhold på YouTube," skrev Youtube's Joshua Siegel, en product manager, og Christopher Hamilton, en fabrikat markedsfører bestyrer, i et blogginnlegg. "Målet er å gi tusenvis av partnere med evnen til å live stream fra sine kanaler i månedene fremover."

Bare i forrige uke, rapporter treffer at YouTube er midt i en overhaling av området.Video-deling nettsted forsøker å posisjonere seg for bedre å håndtere en alder av Internett-tilkoblede TVer, ifølge en rapport fra The Wall Street Journal, siterer folk kjent med saken. YouTube er omorganisere sin hjemmeside rundt "kanaler", eller emner, for eksempel idrett og kunst.

Journalen rapporterte også at nettstedet fungerer som skal tas med rundt 20 "premium-kanaler" som ville utstillingsvindu fem til 10 timer med profesjonelt produserte, original programmering hver uke.

En kilde nær Google fortalte Computerworld at YouTube arbeider med endringer på området, men selskapet planlegger ikke en stor redesign. I stedet, endringene er forventet å bli gjennomført over måneder eller selv neste år.

"Du ikke vil våkne opp over natten og se en ny YouTube, sa kilden.

No comments:

Post a Comment