Monday, May 2, 2011

YouTube Tilbringe $ 100M skal konkurrere med Broadcast TV

Ved Ian Paul, PCWorld 7 april 2011 07:53
Dette bare kan være det året du endelig si "Goodbye, kabel-boksen" og "Hei, YouTube, Hulu og Netflix," hvis de nyeste ryktene er riktige. Googles YouTube er angivelig håper å lansere rundt 20 ulike "kanaler", som hver har flere timer per uke av originalt innhold for kategorier som sport, kunst og underholdning. YouTube-kanaler er rett og slett websider bygget rundt konkrete innholdet. Siden vil angivelig bruke så mye som 100 millioner dollar til å få sin nye prosjektet opp fra bakken og er i samtaler med store Hollywood talent byråer for å tiltrekke innhold skapere til YouTube. Det ultimate målet er å få deg til å se YouTube på samme måte som du ser på TV, ifølge The Wall Street Journal.

YouTube originale programmering burde begynne å vises på nettet i år.

Det er uklart hvor lenge YouTubes originale "webisodes" kan være eller hvordan innholdet blir, sammenlignet med hva som er på TV. Men den nye programmering initiativet er angivelig laget for å få deg til å bruke mer tid på å se YouTube enn du gjør akkurat nå. Googles nettverk av nettsteder hevdet om lag 141 millioner seere på nettet i februar, ifølge beregninger fra comScore. Hver seer brukte i gjennomsnitt litt mer enn fire timer på å se innhold på Google-områder, de fleste var på YouTube. Til sammenligning, så den gjennomsnittlige amerikanske mer enn 150 timer per måned med fjernsyn i løpet av de siste tre månedene av 2010 og 145 timer per måned mellom juli og september 2010, ifølge Nielsen Company.

TV Flytter Online

Det er ikke bare YouTube som håper å utfordre, erstatte eller supplere tradisjonell fjernsyn. I januar, dukket rykter om at Hulu og dens støttespillere skulle tenke på å selge live online broadkaste TV-abonnement - Hulu er en uavhengig drevet selskap eid av NBCUniversal, News Corp, The Walt Disney AS og et private equity selskap.

Netflix blir stadig sterkere når det gjelder premium streaming-innhold. Tjenesten har nylig signert en avtale som vil bringe de fire første sesongene av AMC's Mad Men til Netflix streaming i juli. Selskapet har også bundet opp streaming rettighetene til den kommende femte og sjette sesongen, samt en potensiell syvende sesong (visstnok Mad Men siste), etter at de sesonger finish kjører på AMC. I tillegg planlegger Netflix å distribuere sin egen originale programmering. Ryktene i mars at Netflix hadde sydd opp distribusjonsrettighetene for en nyinnspilling av House of Cards, en britisk politisk thriller produsert på 1990-tallet. Selskapet senere bekreftet det hadde lukket den avtale som inkluderer David Fincher, regissøren av The Social Network, som executive produsent og stjernegalleri Kevin Spacey.

Alle fire store nordamerikanske idretter ligaer tilby noen form for live online streaming pakker for sports fans. NFL's streaming pakker er i hovedsak rettet mot internasjonalt publikum. TV-nettverk rutinemessig tilbyr de nyeste episodene av hit show for online streaming fra sine egne sider så vel som på Hulu og andre Web reisemål. Apples iTunes, Netflix og Amazon Video On Demand tilbyr også et bredt utvalg av nyere TV og film programmering for streaming eller nedlasting.

YouTubes innhold dabbling

Dette er ikke første gang YouTube har våget seg inn i originale programmering spillet. I september løp stedet en to-dagers live streaming eksperimentere med originalt innhold fra nettet fornemmelser som Rocketboom, Howcast og Next nye nettverk. YouTube har også inngått en toårig avtale tidlig i 2010 for det verdensomspennende streaming rettighetene til live sendinger av India Premier League cricket kamper. Og YouTube er angivelig håper å bli en online reisemål for andre idretter kringkasting slik som NBA og NHL, ifølge Guardian. Til slutt, er Googles video side også bygge opp en liten liste av TV-og film-innhold.

Det er en god innsats som over de neste årene, vil originale drama, nyhetssendinger, sport og andre programmeringsspråk gjennomgår et radikalt skifte fra kringkaste TV til online streaming.

No comments:

Post a Comment